۱۳۹۴ آذر ۳, سه‌شنبه

ایران – مقاومت، نامه خانواده های مجاهدین در لیبرتی در حفاظت و برداشتن محاصره از لیبرتی


شهدای اولین حمله جنایتکارانه موشکی به لیبرتی

شهدای اولین حمله جنایتکارانه موشکی به لیبرتی


وقتی در اشرف بودیم از طرف وزارت خارجه آمریکا به ما مستمرا گفته می شد که شما اشرف را ترک کنید تا حفاظت شما از حمله و هجوم مزدوران خامنه ای توسط مالکی در امان باشید. بعد از مدتی ساکنان اشرف پذیرفتند که به لیبرتی تحت حفاظت کمیساریا بروند و در آنجا ساکن شوند. تا اینکه همگی به لیبرتی رفتیم و هنوز چندماه از استقرار همگی ما نگذشته بود که اولین حمله موشکی به لیبرتی انجام شد. ۲۱ بهمن سال ۱۳۹۱ که در آن ۸ مجاهد خلق به شهادت رسید. این حمله جنایتکاران در صورتی انجام گرفت که مجاهدین همگی در استراحت بودند.
حمله موشکی خامنه ای به کمپ لیبرتی ۷ابان ۹۴
حمله موشکی جنایتکارانه خامنه ای به لیبرتی ۷آبان۹۴
 این حملات ادامه یافت تا آخرین آن که در تاریخ ۷آبان ۱۳۹۴ جنایت بار ترین حمله موشکی بود که تاکنون توسط مزدوران خامنه ای جنایتکار انجام گرفت. همانطور که مطلع هستید. ۲۴ مجاهد صدیق شهید شدند. باید گفت که این حمله معجزه قرن بیست و یکم بود. چرا که اگر کمی از ساختار موشک اطلاع داشته باشید، و همچنین از میزان خسارات و ضایعاتی که بوجود آمده این را بخوبی میتوانید متوجه شوید. چه رسد به ما که هم خودمان زیر حملات موشکی بوده ایم و هم اینکه نسبت به ساختار آنها تاحدودی آشنایی داریم. کمپ لیبرتی که از نظر ما رزمگاه لیبرتی است از ابتدا گفته شده بود که ترانزیت است و محلی برای استقرار دائم نیست. 
حمله موشکی خامنه ای جلاد به کمپ لیبرتی ۷ابان۹۴
حمله موشکی جنایتکارانه خامنه ای به لیبرتی ۷آبان۹۴
جایی که تحت نظر کمیساریای عالی پناهندگان باشد، آیا باید محاصره و اعمال فشارهای روانی از قبیل آوردن مزدورانی تحت نام خانواده ( خانواده الدنگ) باشد. یا اینکه بهترین محل امن و آسایش برای ساکنانش. خوب حال بعد از بیش از چهارسال باید از تقاضاکنندگان انتقال پرسید وقت آن نرسیده که کمی شرم کنید و به این وضعیت ضدبشری و ضدانسانی کمپ لیبرتی پایان بدهید. تا به کی خانواده های ساکنان لیبرتی باید شبانه روز در آماده باش شنیدن خبر شهادت فرزاندانشان باشند. در این رابطه جمعی از خانواده های مجاهدین که در کشورهای اروپایی و امریکا هستند به آقای بان کی‌مون بیرکل ملل متحد و به کمیسرهای عالی حقوق بشر و  پناهندگان ملل متحد نامه نوشتند و نگرانی خود را نسبت به وضعیت فرزاندانشان در رزمگاه لیبرتی ابراز داشتند. و درخواست رفتن به عراق و دیدن فرزندانشان را کردند.



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر